Du er her

Hjem

Resultater 2017

Her følger res.liste for DC-16 Hjerkinnstevnet og sammenlagtresultatene for årets Dovrefjellup i feltskyting.

Bildet: Kristian Brohaug fra Alvdal som skyter i e,jr. ble nest beste skytter på Hjerkinnstevnet

Egil Magne Hammervold vant DC-16 Hjerkinnstevnet og fikk aksje i vandretrofeet.

Det ble Arild Duaas fra Orkla som kunne motta seiertrofeet som tegn på at han er årets mester i Dovrefjellcupen. Han var den eneste som skjøt 12 treff i finalen der andreklasingen Roald Trøeng fra Vingelen (11/0) var nest best foran Terje Røstad, Soknnedal og fjorårsvinneren Egil Magne Hammervold, Eidsvåg og Eidsøra, begge med 10/3.

Her kommer bildene av finalistene. PÅ bildene står skytterne rangert etter Dovrefjellcupen samenlagt, fra høyre.

Noen endringer helt i tet foran siste og avgjørende stevne på Hjerkinn.

Det er imidlertid et lite spørsmålstegn rundt en skytter fra Soknedal, Odd Bjerksetmyr, som under helgens to stevner var oppført i klasse 3, mens han på Budalsfelten var oppført i klasse 4. Har derfor gjort om resultatene fra Budal og ført Bjerksetmyr i klasse 3 også der. Dersom noen vet at han IKKE skyter i klasse 3, vær snill å gi beskjed til arrangørene på Hjerkinn 1. mai!

Lykke til!!

Mvh
Monica Hjelle

I DC-14 Triollheimsfelten på Oppdal imponerte rutinerte Arild Duaas fra Orkla med å vinne med hele 30/25 foran Tor Gaute Jøingsli, Lom&Skjåk 30/22 og Egil Magne Hammervold, Eidvvåg&Eidsøra på tredjeplass.

I Dc-15 Sunndalsfelten var Tor Gaute igjen i teten med 29/15 foran Kurt Otnes, Valsøyfjord 28/16 og tredjeklassingen Sigbjørn Haugsberg fra Surnadal på tredjeplass med 28/15. I SunndaL var det ikke så mange med høgt antall treff uten at vi skal si hva grunnen var.

 

Kun små endringer i toppen, etter helgens Fjellmaraton, men det er fortsatt mulig å skaffe seg en finaleplass for mange!

Vår sekr. og statistikkfører Monica Hjelle arbeider under høgtrykk og vi kan her presentere stillingen sammenlagt etter DC-11 Grensestevnet

Budølen Peder Bakken trakk det lengste strået i årets Dc-11 Grensestevne i Brekken. Han fikk 34 treff og ble rangert foran Karl henrik Lund Brinck og Jo Kristian Bergum, begge Byneset. Det var spesielt det aller siste holdet som skilte klinten fra hveten og vel så det. Anita Jære fra rennebu som vant Skurlasstevnet før påske, kom til det siste holdet med fult hus. Men hun fikk 0/0 og der med "game over".

Anita Jære viste de store gutta ryggen og vant årets Skurlagsstevne foran et kobbel av kononer. Alvdaølene hadde klart å snu nederlag til seier da de fikk 124 skyttere på dette stevnet, Det var noe helt annen enn 78 skyttere i fjor uten DC-sytatus og med begrenset satsing på skyting på fredag. I år avr det over 40 skyttere som benyttet seg av denne sjansen til å skyte fredag.

Av prod.tekniske årsaker henviser vi til dfs.no og til hjemmesida til Alvdal skytterlag dfs.no/alvdal

Odd Sverre Håkenstad fra Lesja skytterlag vant DC-10 Holmemstranda.

Men Roger Hals fra Fosna er like bak og Dick Breivik var også på pallen.

Ellers legger en merke til at den gamle storskytteren Torleif Sagstad fra Nesjestranda&Skåla har begynt å røre på seg igjen og det til gangs.

Vinnerresultatet til Håkon T Gravem fra Sunndal i V65 er et varsel om tøffe tider i finalen i V73 1. mai. Det samme varselet har også Arninn Kamsvåg gitt.

Øvrige resultater finner du i vedlegget!

Tor Gaute Jøingsli var på plass i Budal på lørdag og vant stevnet foran Egil Magne Hammervold, Eidsvåg&Eidsøra. Med seg på pallen fikk de Terje Røstad, Soknedal som nå begynner å røre på seg for alvor. Søndag morgen var den samme Tor Gaute på plass på Elverum under LDSK for Oplandskretsen. Her lå han på fig 2 foran omgangen, men nådde ikke opp der.