Du er her

Hjem

Resultater 2016

Endelig foreligger dette. Sekr. må bare beklage at pga stort arbeidspress og engasjemnt i andre oppdrag, ikke hår fått dette klart før nå.

Her kommer bildene fra samtlige finaleklasser

Bildene er attt under premieutdelinga av Olav Gravem. Han har etter dette nå status som horisontalfotograf. Skytterne  er stilt opp i rekkefølge etter stillingen sammenlagt, frav. nr 5 osv, vinneren sammenlagt t.h.

Finaleresulatet er her tatt med.

Egil Magne Hammervold ble årets Dovrefjellcupmester

Tor Gaute Jøingsli fra Lom&Skjåk vant årets DC-15 Hjerkinnstevne

Roger Hals vant DC-14 Sunndalsfelten

Møringene har nå virkelig begynt å ta for seg av årets Dovrefjellcup. I Sunndal vant Roger Hals fra Fosna foran Egil Magne Hammervold. Se opp for disse under finalen på søndag. Ellers legger en merke til an annen formskytter i juniorklassa, Jørgen dalum fra Lesja som vant med imponerende 30/28.

DC- 14 Sunndalsfelten 2016

Se vedlegget under. Dersom det er noen som har trøbbel med å få åpnet dette vedlegget, bes dere ta kontakt på mail hans.sollid@fjellnett.no så sender jeg fila. Viss det er noen der ute som vil prøve å omforme fila til PDF-format, husk å avgrense området til innenfor rammene til A-4 og ikke ta med dette med regnskapet som ligger nederst i hver klasse. Da blir det lettere å bruke fila for meg. Takk til Geir Rønning i Vingelen skytterlag som klarte å få fram PDF-fila forrige gang, men uten de begrensningene som jeg beskriver her.

Odd Sverre Håkenstad vant DC-13 Trollheimsfelten

Lesjas eminente feltskytter Odd Sverre Håkenstad har tydeligvis begynt å sikte seg inn på finalen i Dovrefjellcupen. Han vant runden på Oppdal knapt foran de to V55-skytterne Oddvar Dalen og Hans Iver Kojedal. V55-skytterne begynner også å røre påseg foran finalen. 111 skyttere på Oppdal i rel. vinterlige forhold.

DC13 - Trollheimsfelten, Opdal SKL, 23-24.04.2016:

Her kommer stillingen. Nå begynner det virkelig å dra seg til for alvor. Her gjelder det å kjenne sin besøkstid og sette alle kluter til på Oppdal og i Sunndal til helga. Så får vi møtes på Hjerkinn for den siste finpussen. Det er jo på målstreken det ofte avgjøres!

Feil på lista så langt? Dette må meldes innen 22.4.kl. 21.00. hans.sollid@fjellnett.no

Lykke til!

Hans Iver Kojedal vant DC-12 Rørosstevnet

Kristoffer Kojedal fra Røros vant DC-11 Glåmosstevnet

Kristoffer vant foran faren Hans Iver (V55) og den ferske fjerdeklassingen Ingeborg Rosøy fra Heim/Hemne. Med drøye 170 skytter på standplass, kan en konstatere at årets utgave av Den norske Fjellmaraton i feltskyting var en suksess i finværet. Dette var norsk feltskyting på sitt beste, må det være lov å si.

DC-11 Glåmosstevnet 2016, Glåmos SKL, 16-17.04.2016:

Sider