Du er her

Hjem

Innbydelser 2017

Her finner du innbydelsen til DC-16 Hjerkinnstevnet. Umiddelbart etter premieutdelings arr. finalene i årets Dovrefjellcup.

NB! Det er en liten feil i innbydelsen: påmelding via dfs.no pågår i tida 10.04 - 28.04.

Her finner du innbydelsen til DC-14 Trollheimsfelten

Det er et godt vårtegn at vi fmottar innbydelsen til DC-stevnet i Sunndal. For oss i innlandet var det tidligere en vederkvegelse å kunne ta turen nedi Sunndalen og oppleve varmmen og våren! S tevnet kan anbefales på alle måter, også derfor!

Her finner du innbydelsen til DC-12 og DC-13 som samlet utgjør den norske Fjellmaraton i feltskyting. Dette bør jo være feltskytternes "Skarverenn" . Vi får bare håpe at vi kan klare å hoste opp ei samkjøring av terminlister som kan gjøre dette mulig.

Bare så alle er klar over det: Den norske Fjellmaraton i feltskyting består av 2x36 =72 skudd på grovfelt og 60 skudd på finflet langs ei løype med matstasjon. Slå den!

Reis på Rørosvidda i feltåret!

Ved en inkurie har vi glømt å presentere denne innbydelsen til dette flotte feltstevnet som går i Brekken 2.påskedag. 

Beklager, Olga Johanne!

Se vedlegget. - Vi har åpnet skyting fredag ettermiddag. Setter opp tre lag her og håper på det beste. Vi gjør dette for å gi tilbud til alle, men også for å demme opp for det frafallet vi opplever når HV-cupen lagger et stevne på den samme dagen som vi i alle år har hatt "hevd" på. På det emste hadde vi over 200 skyttere, i fjor berget vi oss med fredagsåpent og nådde drøye 80 skyttere. Derfor har vi fått fast DC-status på stevnet vårt, sier leder i Alvdal skytterlag Hans Sollid. 

Her finner du innbydelsen til DC-10 Holmemstranda.

Innbydelsen til DC-9 Skurlagsstevnet på Alvdal kommer først på onsdag 15. mars. Men grunnet konkurranse med HV-cupstevne i Jordet&Tenasen den palmelørdag, åpnes stevnet, som i fjor, for skyting på fredag ettermiddag. Start kl. 15.30 for både fin- og grovfelt.

Her finner du innbydelsen til DC-stevnene på Dombås og Lesja sø 19.mars. Som det framgår av innbydelsen er det ikke påmelding via dfs.no. Ved spesielle behov for skytetid, bes skytterne ta kontakt med arr. Dette gjelder spesielt de av skytterne som har vanskeligheter med å nå fram til Dombås før kl. 11.

Budal skytterlag innbyr til sitt tradisjonelle feltstevne DC-6 Budalsfelten. Grovfelten arr. som bilfelt.

Sider