Du er her

Hjem

Nyheterarkiv 2016

Går alt som vi regner med vil vi kunne presentere stillingen sammenlagt nå etter denne runden i Rindal. Det nye excellarket er ikke klart før nå sjøl om sjølve regneformelen ble endre for ei tid siden.

Vi ber om at skytterne føkger godt med og melder inn ev. avvik fortløpende til hans.sollid2fjellnett.no

Her gjelder det opm å klemme til fra start for det blir hard kamp om poengene og dermed finaleplassene.

Her gjentar vi:

Dette har ingen ting med terminlista for DC-stevnene, men Nordmør skyttersamlag gjør oppmerksom på at deres landsdelsstevne arr. søndag 23. april. dermed kolliderer det med DC-12 og 13, klassikeren på Rørosvidda.

Gudbrandsdal skytrresamlag melder at de har flyttet DC-stevnene på Dombås og Lesja fra 19. mars til søndag 26. mars. Ny terminliste vedlegges .

Dette er det bilaget som kan brukes av lagene. Pengepremiene kommer ikke inn via DFS-systemet og må derfor sendes hver enkelt skytter.

Se vedlegg. Statistikke stammer fra helt tilbake til 1996.

Her kommer årsmeldinga med mange utspill.

Endelig foreligger dette. Sekr. må bare beklage at pga stort arbeidspress og engasjemnt i andre oppdrag, ikke hår fått dette klart før nå.

Her følger termnlista for DC-17.

Desverre har vi ikke den samrdning av datoer for samlagsstevnet flet i opplandskretsen og Møre- og Trønderkretsen slik vi har hatt før. det er noe som vi ikke råpr over, men det bør være et mål. At påsken er sen gjør at vi kommer i klem på slutten, men det er ingen annen måte å gjøre dette på slik vi ser det.

Siste oppdaterte forslag fra vår side vedlegges. Dette er sendt samlagene.

 

 

Vi tar med noen bilder fra finaledagen på Oppdal. Været var fint og stemningen likeså. Vi takker for deltakelsen på årets Dovrefjellcup og ønsker vel møtt til neste år. Er detr noen som vil hjelpe til med navn på personer på bildene, ville det være fint.

 

Her har vi Egil Magne med sine to "lagvenninner" før det hele startet.

Sider